Vi er en ambitiøs konsulentvirksomhed, der digitaliserer og udvikler din forretning mod en bedre bundlinje.

Vi er ikke bange for at kalde os selv ambitiøse. Det er vi stolte af, og vi forventer, at vores kunder også er ambitiøse.

Dette kommer til udtryk i både vores tankegang og tilgang.

Vores tilgang

Formålet med alle vores ekspertiseområder er at digitalisere virksomheder med henblik på at skabe mere værdi. I sidste ende skal denne værdi kunne ses på bundlinjen.

Forretning først

I opstarten af et nyt partnerskab kigger vi altid nærmere på forretningen, inden vi arbejder med en mulig løsning. Vi udvikler ikke løsninger, der er standardiserede, men derimod tager vi afsæt i netop din forretnings processer, produkter og kundeservice.

Fordelene ved denne tilgang er, at du får et bedre udgangspunkt i forhold til at drifte og vækste din forretning, og desuden muliggør det bedre produkter og bedre kundeservice.

Værdiskabende løsninger

I sidste ende er det absolut vigtigste, at løsningerne skaber merværdi for en eller flere parter, da det ellers er umuligt at forbedre bundlinjen. Værdi kan komme i mange former og afskygninger, og sammen afdækker vi, hvor det største værdipotentiale ligger.

Convey som samarbejdspartner

Vi vægter god kommunikation, forventningsafstemning og forståelse meget højt, da alle tre er kerneelementer for både starten og forløbet af et godt projekt.

Digitalt forretningsblik

Når du vælger Convey som samarbejdspartner, kan du forvente, at du får en skræddersyet løsning, som understøtter din forretning bedst muligt. Til dels er dette på grund af, at vi altid ser på en virksomhed med henblik på, hvordan vi gennem digital udvikling kan løfte forretningen til et nyt niveau.

Tilfredse kunder er det vigtigste

Vi ved, at det vigtigste for os og for vores kunder er, at slutproduktet er 100% tilfredsstillende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre vores kunders fulde tilfredshed.

Med ærlighed kommer man længst

Det kan lyde som en cliché, men vi mener, at ethvert projekt vil køre bedre med tillid og ærlighed – især inden for større projekter. Af den grund deler vi altid informationer, der kunne være relevante for vores kunder, da alternativet blot sætter begge parter i en dårligere situation.