1
2
3
4
5
6
7
Case
Thisted Forsikring
Superwood
Rockwool Fonden
Pedan
Ejegod Ejendomme
Erik Bruce
Welcon
Løsning
Integrationer
Website
Partner
Happy & Co.
Teknologi
API-udvikling
Vue.js
WordPress
En ny digital gearing

Danmarks førende leverandør af fitnessudstyr

Pedan A/S er Danmarks førende leverandør af fitnessudstyr. Siden 1976 har Pedan leveret individuelle løsninger til kommercielle fitnesscentre, haller, foreninger, virksomheder, offentlige institutioner, hoteller og privatkunder. Som eksklusiv distributør af det internationale fitnessbrand Technogym, er Pedans fokus på kvalitet, design og brugeroplevelse altoverskyggende. I 2017 påbegyndte Pedan et større strategisk arbejde med virksomhedens identitet og digitale platforme. Vi er i Convey faste partnere på udviklingen af Pedan's e-commerce-løsning.

Løsningen

Opgaven lød på at designe et brandet digitalt univers med vægt på Pedan's hoveddistribution Technogym. Universet skulle følge tråden i Technogyms design og kvalitet, men med Pedan's aftryk som selvstændig distributør. Løsningen blev at udvikle et nyt brandsite for Pedan med tilhørende forbrugerrettet webshop. Websitet demonstrerer bredden i Pedan's forretningsområder og kompetencer, samt omfattende produktsortiment.  

Fokus på processor

Et centralt fokus i samarbejdet med Pedan, har været optimering af interne processor. I platformen er der udviklet en række løsninger der gør det nemt for Pedan at administrere indhold og produktinformationer. Specialudviklede moduler til blandt andet fragtmatrixer, salg af brugtvarer via DBA, speciallevering inkl. montage, er med til sikre et stærkt fundament for fremtidig vækst. Gennemgående i projektet, er der tænkt i fleksible løsninger, der skal kunne skaleres i takt med behovet.
Integrationer
Automatisk oprettelse af annoncer på DBA
Forberedelse til ERP-integration
Næste skridt i Pedans digitalisering
Tilpasset WooCommerce
Specialudviklede moduler til fragt og montage