Skræddersyede webløsninger

Vi tror ikke på “one size fits all”. Helt generelt. Ingen ambitiøse virksomheder er ens, og ingen ambitiøse webløsninger er ens. Derfor skræddersyer vi din webløsning efter dit unikke design og efter måden du benytter det på i din hverdag. Så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremfor dit website.
Skræddersyede webløsninger

Unikt design og UX

Din virksomhed er unik, det skal dit design og udtryk også være. Vi samarbejder med reklame- og designbureauer, og sørger for at der er sammenhæng og konsistens i dit webdesign og din brandstrategi. Har du en eksisterende partner på kommunikation og udtryk, kan vi stå for den tekniske implementering.
Skræddersyede webløsninger

Simpel backend

Vi bygger dit administrationpanel overskueligt, så du nemt kan arbejde i det selv. Ret f.eks. en medarbejder ét sted, og det slår i gennem alle steder medbarbejderen optræder. Vi bygger et modulbibliotek, så du nemt kan oprette undersider og tilføje indhold, uden at bekymre dig om layout eller design. I din backend finder du en oversigt over alle dine moduler, med et preview. så du hurtigt kan sammensætte dine sider.
Kom hurtigt i luften

Moduler som byggeklodser

Vi har over tid udviklet en række standardmoduler, der gør udviklingen af dit website effektivt på både tid og pris. Design dit website med udgangspunkt i vores standard-moduler og kom hurtigt fra koncept til færdigt website. Modulerne er fleksible, så de nemt kan tilpasses unikke behov og ønsker.
Digitalisér dine forretningsgange

Integrationer

Med integrationer kan du spare tid og penge. Automatisér manuelle processor og frigør tid hos dine medarbejdere til mere værdiskabende aktiviteter.
Vi har i Convey stor erfaring med at udvikle integrationer op mod både åbne og lukkede systemer. Vi får din jobside til at snakke sammen med dit rekrutteringssystem eller dine kontaktformularer til at levere leads til dit CRM-system. Mulighederne er mange og med nutidens teknologi, er det både billigere og hurtigere at udvikle, end det nogensinde har været før.

Bureausamarbejde

Vores WordPress-løsninger er som skræddersyet til reklame- og designbureauer. I står for koncept, design og kommunikation – vi står for udvikling og drift. Vores spidskompetence er at løse opgaver i samarbejde med reklame- og designbureauer.